Algemeen
Aftrap seizoen 2018-2019

Aftrap seizoen 2018-2019

25-07-2018 | Geplaatst door Carlo Tiecken

Het is zomerstop... en terwijl half Angerlo in de achtertuin wegsmelt bij deze tropische temperaturen en de andere helft het dorp is ontvlucht om elders vakantie te vieren, denken de voetballers van Angerlo Vooruit maar aan één ding: wanneer mogen we weer? Wanneer begint het nieuwe seizoen?

Het is om die reden dat Angerlo Vooruit van de officiële aftrap van het nieuwe voetbalseizoen een klein feestje maakt!

Dit is de aftrap van seizoen 2018-2019 op zondag 26 augustus 2018.

De middag begint met een officieel gedeelte, waarbij sponsoren van de club in het zonnetje worden gezet. Ook wordt stilgestaan bij de nieuwbouw op het complex en wordt de eerste steen gelegd.

Na het officiële gedeelte zijn er diverse activiteiten voor jong en oud.

Wat te denken van een freestyle show, gegeven door een van de voetballers van Pelota? Tijdens de demonstratie laat hij zien wat er allemaal mogelijk is met een bal... en dat gaat verder dan er alleen tegenaan schoppen!

Aan het einde van de middag gaat iedereen naar huis met toffe nieuwe skills, om aan papa’s en mama’s, opa’s en oma’s te laten zien! Verder is er een grote klimmuur, staat er een springkussen en worden kinderen geschminkt.

Tot slot wordt er ook nog gevoetbald tijdens de afscheidswedstrijd van het zaterdagteam tegen een team van oud-spelers van Angerlo Vooruit 1. Dit team wordt samengesteld door Dennis Gores.

Kom dus na de vakantie op 26 augustus naar het sportpark van Angerlo Vooruit, van 13.00 tot 17.00 uur op Sportpark Marëndaal in Angerlo. Iedereen is welkom!

Afbeeldingen

Kledingsponsor Senioren
Kledingsponsor Jeugd
sponsor