Jeugd

Ophalen kleding

27-07-2018 | Geplaatst door Carlo Tiecken

Beste begeleiders, spelers en ouders van de jeugdleden van Angerlo Vooruit,

Zoals jullie ongetwijfeld hebben gehoord of gelezen op de website of in de nieuwsbrief steken ...

en

... de hele jeugdafdeling van Angerlo Vooruit weer in het nieuw. Geweldig vinden wij dat en zijn 123Inkt.nl en Hoornstra infrabouw dan ook reuze dankbaar dat zij onze vereniging hebben uitgekozen om te sponsoren.

Wij, u en ik kunnen zelf ook iets doen voor Angerlo Vooruit en voor 123Inkt.nl. Via een banner op de website van Angerlo Vooruit kunt u inktpatronen /catridges voor uw printer bestellen. Leden van Angerlo Vooruit krijgen 10 % korting op het Privat Lable van 123inkt.nl op onze website www.angerlovooruit.nl en dat is mooi meegenomen. Angerlo Vooruit ontvangt van 123Inkt.nl voor elke gedane bestelling via deze banner 2,50 euro. Ik zeg DOEN...

Om de gesponsorde kleding goed te registreren en te beheren heeft v.v. Angerlo Vooruit een kledingbeleid opgesteld die te vinden is op onze website. v.v. Angerlo Vooruit wil met haar kledingbeleid bewerkstelligen dat de gehele vereniging met een uniforme outfit rondloopt. Dit geeft een correcte, verzorgde en professionele uitstraling. Ieder spelend lid van jeugdafdeling v.v. Angerlo Vooruit krijgt dan ook een wedstrijdshirt, voetbalbroek, sokken, tas en een trainingspak in bruikleen. Het is de bedoeling dat de kleding 3 jaar meegaat dus laten we er met ons allen zuinig op zijn. Wij zijn er nu al blij mee en u zeker straks ook.

De nieuwe kleding kunt u op dinsdag 21 en woensdag 22 augustus, tussen 18.45 uur en 20.15 uur ophalen op ons sportpark Mariendaal.

De tas en trainingspak die u reeds in het bezit en deze is te klein dan  dan dient deze  in te leveren bij het ophalen van de nieuwe tas en trainingspak.

Het is de bedoeling dat u als ouder de kleding van uw kind ophaalt.

De begeleiders van de elftallen worden verzocht de teamtassen met daarin keepertenue, shirts, broekjes en kousen eveneens op dinsdag 21 en woensdag 22 augustus tussen 18.45 uur en 20.15 uur op te halen. Ook zij tekenen voor ontvangst. Wanneer er teams zijn die de kleding al op of voor 21 augustus nodig hebben kunnen contact op nemen met de kledingcommissie kleding@angerlovooruit.nl.

Wanneer er spullen uit de teamtassen niet passen dan kan ook contact worden opgenomen met de kledingcommissie kleding@angerlovooruit.nl om een afspraak te maken zodat de kleding omgeruild kan worden voor de juiste maat.

Zondag 26 augustus is de aftrap en de opening van weer een nieuw voetbalseizoen. Maar nu in allemaal dezelfde nieuwe kleren. Het is de bedoeling dat de kinderen deze dag om 13.00 uur in trainingspak op de club komen. Op deze dag wordt de nieuwe kleding gepresenteerd aan alle leden. Tevens zijn er op deze dag diverse activiteiten voor de kinderen en wordt van ieder een kind een foto en een teamfoto gemaakt.

Heeft u vragen over de kleding kunt u contact opnemen met kleding@angerlovooruit.nl.

Met vriendelijke groet,

De kledingcommissie Angerlo Vooruit

Kledingsponsor Senioren
Kledingsponsor Jeugd
sponsor